Keuken op maat

Op zoek naar uw droomkeuken?

Bij De Jong kunt u terecht voor een keuken die precies bij u en uw woning past. Onze interieuradviseurs ontwerpen in overleg met u graag een keuken op maat. Hierbij wordt de hele ruimte praktisch benut. Denk bijvoorbeeld aan een keukenkastje in een onhandige hoek.

Het unieke aan een maatwerk keuken is dat deze door uzelf is samen te stellen. U heeft de keuze uit inbouwapparatuur, kleuren en materialen. Voor de realisatie van uw keuken gebruiken wij alleen de beste materialen, zoals hoogwaardig MDF of eiken.

Welke keukenstijl past bij u?

Welke keukenstijl u ook zoekt, uiteindelijk willen wij een keuken realiseren voor u op maat. Op maat naar uw wensen, op maat naar uw stijl en uiteindelijk letterlijk op maat.

De Jong denkt graag met u mee en probeert uw wensen tegemoet te komen en te presenteren doormiddel van het 3D ontwerp en de presentatie van de materialen. In onze showroom hebben wij veel materiaal op voorraad en beschikbaar om te bekijken en te voelen. De materialen zijn belangrijk voor de keuken-frontjes en het aanrecht, maar ook voor plinten en overige onderdelen.

Het beoogde doel van de keuken is erg belangrijk voor het ontwerpen van de opstelling en indeling. Moet de keuken een ontmoetingsplaats worden of moet er veel ruimte zijn om culinair te experimenteren, allemaal onderdelen die van belang zijn voor de ruimtelijke vorming van de keuken. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een perfect geheel.

Maak vrijblijvend een afspraak

Het enige wat voor ons telt is het realiseren van een duurzame keuken, volledig naar wens en verwachting van de klant

De Jong biedt een totaal oplossing op het gebied van keukens. Wij ontwerpen en realiseren niet alleen de keuken zelf, maar kunnen ook zorg dragen voor de werkzaamheden eromheen. Het vernieuwen van de vloer, aanpassen van het leidingwerk, verwijderen van muren en het tegel-, stuc- en schilderwerk behoort allemaal tot onze totaal oplossing. Met ons uitgebreide netwerk van onderaannemers kunnen wij elke opdracht binnen de gestelde termijn uitvoeren.

Stukadoor, schilder, elektricien, tegelzetter, loodgieter. Er komen nogal wat bedrijven kijken bij het realiseren van een keuken. De Jong beschikt over een uitgebreid netwerk en biedt u een totaal pakket. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en dragen zorg over de complete verbouwing, planning en coördinatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Mogen wij met u van gedachten wisselen? Door onze jarenlange ervaring en creativiteit weten wij voor elk vraagstuk een unieke en passende oplossing te bedenken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. De meerwaarde? Een uniek ontwerp, geen zorgen, perfecte afwerking en alles op maat. De prijs? Schappelijk en betaalbaar.

Maak een afspraak

Keuken Zeeland

Zeeland is de provincie waar wij vaak te vinden zijn. Bent u op zoek naar een keuken in Goes en keuken in Middelburg of ergens anders in Zeeland. Het maakt niet uit waar uw droomhuis is gevestigd, wij maken met trots uw keuken op maat in Zeeland. We komen langs om uw huidige keuken of wellicht te bewonderen en de maten in kaart te brengen. U bent van harte welkom om bij ons in de showroom en op de werkplaats diverse materialen te komen bewonderen. We bespreken uw wensen en komen vervolgens met een passend ontwerp. Na het maken van het ontwerp mag u beslissen of wij van Interieurbouw Zeeland aan de slag mogen met het project.

Kom in contact

Hoe een keuken in Zeeland tot leven komt

Een keuken wordt bij ons alleen werkelijkheid wanneer beide partijen zich goed voelen bij het gemaakte ontwerp. Komen al uw wensen terug in het 3D ontwerp dat Interieurbouw Zeeland voor u heeft gemaakt, dan gaan we aan de slag. Samen met het team gaan we uw droomkeuken in Zeeland werkelijkheid maken. Uiteraard doen wij dit niet alleen in Zeeland, ook in onze omringende provincies komen wij langs om uw keuken op maat te maken.

Maak vrijblijvend een afspraak

De Jong Interieurbouw
Ambachtsweg 3
4421 SK Kapelle
Zeeland
0113 34 43 00
Verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Maak een afspraak

Veel gestelde vragen:

Hoe groot is een keuken gemiddeld?

Gemiddeld is een keuken tussen de 2,5 en 4 meter breed. Heeft u een keuken van 2,5 meter dan wordt deze beschouwd als een kleine keuken. Is uw keuken groter dan 4 meter dan wordt dit beschouwd als een grote keuken. De keukenkastjes zijn veelal 60 cm breed en diep. Het is mogelijk om de afmeting op maat de laten samenstellen.

Is een keuken op maat duurder?

Uiteraard is het afhankelijk van uw wensen of een keuken op maat meer kost dan een standaard keuken. De praktijk laat zien dat de prijzen vaak er dicht bij elkaar zitten. In veel keukenzaken wordt namelijk vaak een vanaf prijs gegeven.