Keuken op maat Middelburg

Bent u op zoek naar een nieuwe maatwerk keuken of is uw huidig keuken toe aan een renovatie en bent u woonachtig in of rondom Middelburg? Bij de Jong Interieurbouw helpen wij u met het ontwerpen van uw droomkeuken. Samen bespreken we al uw wensen en denken met u mee. Zo ontstaat er een prachtige nieuwe keuken om u weer helemaal thuis te voelen. Of u nu beschikt over een nieuw- of een bestaande woning, wij denken met u mee.

Maak een vrijblijvende afspraak

Hoe gaan wij ter werk?

Iedere woning en ruimte is uniek, met een keuken op maat in Middelburg gaan we voor u aan de slag om elk stukje zo goed mogelijk te benutten. Samen nemen we een kijkje en bespreken we uw wensen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde stijl, kleur of wilt u graag een kookeiland? Wij denken met u mee en schetsen u een realistisch beeld. U bent dan ook altijd van harte welkom in onze showroom om diverse materialen te komen bewonderen en uw voorkeuren aan te geven.

Middels een 3D ontwerp laten we uw maatwerk keuken tot leven komen. Hierin geven we met onze expertise advies over de mogelijkheden en laten we zien hoe uw droomkeuken er daadwerkelijk uit komt te zien in uw woning in Middelburg. Wij gaan pas aan de slag als u 100% tevreden bent over het ontwerp.

Eerlijke tarieven

Met onze werk- en inkoopwijze leveren wij een keuken in Middelburg op voor een eerlijke en transparante prijs. Hierdoor hoeft maatwerk helemaal niet duurder te zijn dan een standaard keuken.  

Meer over onze werkwijze

Welke keukenstijl past bij u?

Wij bieden een totaaloplossing 

Er komt veel kijken bij het maken en het plaatsen van een keuken in Middelburg. Denk aan een elektricien, loodgieter of een stukadoor. Wanneer u kiest voor een keuken door ons gemaakt, hoeft u hier zichzelf geen zorgen over te maken.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en bieden u een totaalpakket. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en dragen zorg over de complete verbouwing, planning en coördinatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Meer over de Jong Interieurbouw

Met jarenlange ervaring en een groeiend team zijn we bij de Jong Interieurbouw al voor veel mooie uitdagingen komen te staan. Met passie voor het vak maken we er iedere keer weer iets unieks van. Of het nu gaat om Interieuradvies Zeeland of een Keuken Zeeland, bij ons kunt u altijd terecht! Wij luisteren naar uw wensen en weten dit te vertalen naar uw droomwoning.

We maken niet alleen keukens keuken op maat, maar denken we ook mee aan de rest van uw interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor interieuradvies en styling. Denk aan een nieuwe indeling, het vernieuwen van de vloer of op maat gemaakte kasten. Wij nemen alles voor u uit handen

Maak vrijblijvend een afspraak

De Jong Interieurbouw
Ambachtsweg 3
4421 SK Kapelle
Zeeland
0113 34 43 00
Verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Kom in contact