Moderne keukens

Moderne keuken op maat

Een keuken helemaal van deze tijd, volledig naar smaak en wens, ambachtelijk gemaakt volgens de laatste trends en technieken, dat is in onze ogen een moderne keuken. Een aantal dingen hebben al onze keukenstijlen echter gemeen: kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk.

Een moderne keuken kan uit verschillende kleuren en materialen bestaan. Een moderne keuken heeft strakke hoeken en is greeploos.

Smaak en stijl is voor iedereen verschillend, en juist dat maakt ons maatwerk zo gaaf en uniek. Door de gesprekken die wij voeren met onze opdrachtgevers en de moodboards die gemaakt en verzameld worden, krijgen wij een goede indruk van de gewenste sfeer, opstelling en beleving. Onze vakmensen komen bij u langs om de ruimte in te meten en de wensen te bespreken. Wij maken een passend 3D ontwerp en nodigen u uit om de materialen te ervaren in onze showroom. Zo ontstaat er een keuken geheel naar uw eigen wens. Onze moderne keukens bestaan vaak uit strakke materialen en minimalistische inbouwapparatuur, zo leveren wij kookplaten met geïntegreerd afzuiging, een gootsteen in hetzelfde materiaal als het werkblad en bieden wij meer unieke oplossingen. Samen komen wij tot de moderne keuken naar uw specifieke wensen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Een moderne keuken krijgt zijn stijl met name door de keuze van het materiaal, de kleur, soort opstelling en het minimalistische ontwerp.

De combinatie van materialen is zeer bepalend voor de uitstraling van uw keuken. De Jong denkt graag met u mee en probeert uw wensen tegemoet te komen en te presenteren doormiddel van het 3D ontwerp en de presentatie van de materialen. In onze showroom hebben wij veel materiaal op voorraad en beschikbaar om te bekijken en te voelen. De materialen zijn belangrijk voor de keuken-frontjes en het aanrecht, maar ook voor plinten en overige onderdelen.

Het beoogde doel van de keuken is erg belangrijk voor het ontwerpen van de opstelling en indeling. Moet de keuken een ontmoetingsplaats worden of moet er veel ruimte zijn om culinair te experimenteren, allemaal onderdelen die van belang zijn voor de ruimtelijke vorming van de keuken. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een perfect geheel.

Maak vrijblijvend een afspraak

De opstelling van de keuken is ontzettend belangrijk voor de uitstraling en comfort. De Jong denkt mee over de opstelling, vormen en het efficient omgaan met de beschikbare ruimte.

De Jong realiseert al jaren moderne keukens. In samenwerking met de opdrachtgevers of binnenhuisarchitecten komen wij tot de mooiste moderne keukens.

Een aantal van onze moderne keuken realisaties hebben wij vastgelegd als referentieprojecten. Deze referenties geven u een goed beeld van de mogelijkheden en onze kwaliteiten. Naast moderne keukens realiseren wij ook landelijke keukens en tijdloze keukens

Maak vrijblijvend een afspraak