Interieuradvies

Op zoek naar het interieur dat echt bij u past?

Bij De Jong Interieurbouw beschikken we over een ervaren interieurstylist. Wenst u een compleet interieuradvies of zoekt u naar producten, verlichting en kleuren die bij uw woonwensen passen, maar komt u er zelf niet uit? Wij bij De Jong interieurbouw helpen u graag verder met de inrichting en styling van uw woning en maken een helder plan voor u.

✓ Interieurstylist ✓ 3D ontwerp ✓ Zeeland en omstreken

Kom in contact

Van interieuradvies tot interieurbouw

Waar de De Jong Interieurbouw begon met kleine projecten, richten we ons steeds meer op de realisatie van totaalprojecten. Hierbij speelt interieuradvies een belangrijke rol. Zo komen we er samen achter wat uw wensen zijn. Samen met een passend advies kunnen we ook uw gehele verbouwing of make over realiseren. Het realiseren van een verbouwing in combinatie met maatwerk kasten en keukens is wat wij graag doen.

De Jong Interieurbouw | Professionele partij

Onze ervaring in de interieur en keukenbouw en de samenwerking met diverse leveranciers en bouwpartners maakt dat De Jong een geschikt om u te helpen met uw interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze referenties en neem contact met ons op.

Meer over onze werkwijze

Interieuradvies Zeeland

Velen hebben vaak een eigen smaak en weten wat ze willen, modern of juist industrieel, maar vinden het lastig om dit in hun eigen woning terug te laten komen. Heeft u daar ook last van? Als interieurarchitect gevestigd in Zeeland brengen we u graag een passend interieuradvies.

We gaan samen in gesprek, bespreken alle wensen en kunnen dit vertalen in een uniek ontwerp. U ontvangt van ons dan ook altijd een 3D ontwerp en de presentatie van de materialen. Het is daarna aan u wat u er mee gaat doen.

Zo beschikken wij niet alleen over een interieurstylist Zeeland, maar zijn we ook gespecialiseerd in het maken van uw interieur. Keuken op maat, meubels, wij maken uw plaatje compleet.

Kom in contact

Wat doen we als binnenhuisarchitect Zeeland

Als binnenhuisarchitect kijken wij anders naar een woning dan een ander. Zo kijken we niet alleen naar de ruimte, maar ook naar de indeling, de routing en zowel het lichtinval. Als het gaat om licht kijken we naar zowel het kunst- als het daglicht dat binnenkomt. Op deze manier komen we erachter hoe de ruimte het beste kan worden benut. Wij zijn werkzaam in verschillende steden, dus of u nu interieuradvies in Goes, interieuradvies is Middelburg of een andere plaats in Zeeland en omstreken wil staan wij voor u klaar.

Vervolgens gaan we uw woonwensen en stijl vertalen in een uniek en passend ontwerp met kleuren, meubels en accessoires.

Ambachtsweg 3, 4421 SK Kapelle, Zeeland

Maak vrijblijvend een afspraak

De Jong Interieurbouw
Ambachtsweg 3
4421 SK Kapelle
Zeeland
0113 34 43 00
Verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Maak een afspraak

Veel gestelde vragen:

Waarom een interieurstylist inhuren?

Vindt u het zelf lastig om een lege of juist al ingerichte ruimte opnieuw in te delen of weet u geen keuze te maken in kleur, meubels of accessoires? Blijf hier niet te lang in hangen, maar overweeg een interieurstylist die uw wensen weet om te zetten in een passend interieuradvies. U kiest vervolgens zelf wat u met het interieuradvies doet.

Hoe ontvangen wij het interieuradvies?

Kiest u voor interieuradvies van de Jong Interieurbouw, dan ontvangt u na een uitgebreid gesprek met onze interieurstylist een uitgebreid plan in 3D. Zo staat u zelf in uw mogelijke nieuwe woning. Bent u niet alleen fan van het ontwerp, maar ook van de gebruikte materialen, ook deze worden netjes aan u gepresenteerd!