Interieuradvies Goes

Bent u op zoek naar professioneel en deskundig advies voor de inrichting van uw woning en bent u woonachtig Goes? Samen met De Jong Interieurbouw realiseren we in te kortste keren uw ideale interieurontwerp. We luisteren naar uw wensen en behoefte en gaan vervolgens samen aan de slag om uw visie te vertalen naar een ontwerp wat precies bij deze visie past.

Het ontwerp begint bij u

Niemand weet beter wat u wilt dan uzelf. De keuze in kleur, materiaal en inrichting bepalen of uw huis uw thuis is. Onze interieuradviseurs komen graag langs in Goes om met u kennis te maken en uw wensen te bespreken. Tijdens dit vrijblijvende gesprek luisteren wij naar wat u wilt en denken we met u mee over hoe we uw voorkeuren kunnen realiseren.

Starten met een schone lei

Waar u zich blind kan staren op de huidige inrichting, lukt het de interieurstylisten van De Jong om door uw huidige interieur heen te kijken. Onze interieuradviseurs hebben de nodige ervaring en deskundigheid om zich te laten inspireren door uw woning in Goes en gebruik te maken van kenmerken van de bouw van uw woning. Zij beginnen met een schone lei en gaan samen met u aan de slag om deze volledige in lijn met uw wensen weer op te bouwen.

Ik wil advies

Van ontwerp tot uitvoering

Wilt u naast interieuradvies ook graag de uitvoering uitbesteden? De Jong Interieurbouw biedt een totaaloplossing voor het interieurontwerp en -bouw van uw woning in Goes. Denk hierbij aan een keuken op maat, op maat gemaakte kasten, kozijnen of een aanbouw voor uw woning. Alles is mogelijk. Vervolgens kunnen onze specialisten in samenwerking met onze ervaren partners aan de slag om uw droom werkelijkheid te maken. Door het uitgebreide gespecialiseerde netwerk van De Jong Interieurbouw kunnen wij het volledige traject van begin tot eind voor u uit handen nemen. U kunt genieten van de lusten zonder lasten.

Ga met ons aan de slag

Een interieuradvies Goes geheel naar uw wensen.

Binnenhuisarchitect in Goes

Na onze kennismaking gaan de binnenhuisarchitecten in Goes aan de slag met het gepersonaliseerde 3D-ontwerp van uw ruimte(s). Uw wensen en ideeën worden uitgewerkt en tastbaar gemaakt in een 3D-ontwerp. De ontwikkeling van het ontwerp gaan in samenspraak met u, waardoor u een belangrijke rol blijft houden gedurende de gehele samenwerking. Onze ervaren binnenhuisarchitecten weten precies welke ontwerpen haalbaar zijn en hoe we uw budget optimaal kunnen benutten. Wij gaan aan de slag met het ontwerp wanneer deze volledige naar wens is voor u.

Interieur dat echt bij u past

Twijfelt u over welk interieur het best bij u en uw huis past? De Jong Interieuradvies beschikt over de kennis en ervaring om van u huis uw thuis te maken. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we naast uw ideeën ook de praktische zaken. Op deze manier bieden wij een geschikte oplossing en passend advies voor het creëren van uw droomhuis.

Maak kennis:

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Tel.: + 31 (0) 113 34 43 00

E-Mail: verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Of kom langs:

De Jong Interieurbouw Goes
Ambachtsweg 3
4421 SK Kapelle
Zeeland

Maak een vrijblijvende afspraak