Hoewel elk maatwerkproject anders is, komen al onze projecten op een soortgelijke manier tot stand. In de werkwijze van De Jong staat de klant en zijn wensen centraal om zo tot een uitmuntend resultaat te komen.

Bespreken van de wensen en mogelijkheden

Elk project begint bij een wens. De Jong komt graag bij u langs om te luisteren naar de wensen en ideeën die u graag wilt realiseren. Tijdens deze eerste kennismaking luisteren wij goed en denken wij mee in mogelijkheden, opties en praktische zaken.

Uitwerken van een basis 3D ontwerp

Als uw wensen kenbaar zijn gemaakt en de maten opgenomen, gaan wij aan de slag met het uittekenen van een 3D ontwerp. In eerste instantie gaat het ontwerp puur over de indeling en opstelling van een keuken, kast of meubel zodat de basis goed en duidelijk is.

Bezoek aan werkplaats en bespreken van materialen

Het 3D ontwerp presenteren wij in onze showroom, u heeft hierbij direct de mogelijkheid om materialen uit te zoeken en te ervaren. Daarnaast bezoeken we de werkplaats om een indruk te geven van het realisatieproces.

3D ontwerp en
offerte presentatie

Als de keuze voor opstelling, materiaal en apparatuur duidelijk is wordt het 3D ontwerp verder uitgewerkt. Daarnaast wordt dan ook de offerte uitgewerkt en gespecificeerd. Het ontwerp en de offerte bespreken we met elkaar om zo tot een samenwerking te komen.

Vaststellen van planning en leverdatum

Als de offerte en tekeningen akkoord zijn wordt de planning en leverdatum vastgesteld. Bij een totaalproject worden dan ook de toeleveranciers en onderaannemers in dit traject meegenomen om in een zo kort mogelijke tijd en met zo weinig mogelijk overlast de werkzaamheden uit te voeren.

Voorbereiding en realisatie in onze werkplaats

Ondertussen wordt er in de werkplaats gestart met de werkzaamheden. De materialen worden besteld en de constructie wordt gebouwd. Elke keuken, kast of meubel wordt volledig opgebouwd in onze werkplaats zodat productie fouten tot een minimaal beperkt worden. De materialen worden eventueel behandeld, geschilderd, gespoten of gelakt in onze eigen spuitunit.

Installatie en oplevering door eigen personeel

Eindelijk is het moment daar dat het afbouwen op locatie begint. De producten worden vervoerd en ter plaatse geïnstalleerd door ons eigen personeel. Zo zorgen we voor een efficiënte plaatsing en weinig overlast voor onze klant. We gaan pas naar huis als alles goed is geïnstalleerd en naar tevredenheid is opgeleverd.