Aanbouw met keuken

Een keuken maar te weinig ruimte? De Jong realiseert keukens met aanbouw perfect tot in detail, die naadloos aansluiten bij uw huidige interieur.

Met u denken wij graag na over de juiste invulling en realiseren wij met vakmanschap uw wensen.

Neem contact met ons op

Een uitbouw met keuken geheel op maat

Bij De Jong kunt u terecht voor een keuken die precies voldoet aan uw wensen. Wij ontwerpen in overleg een keuken en aanbouw op maat. Hierbij wordt de hele ruimte praktisch benut, zodat u optimaal kunt genieten van uw aanbouw en uw ruime keuken.

Het unieke aan een maatwerk keuken is dat deze door u zelf is samen te stellen. U heeft de keuze uit inbouwapparatuur, kleuren en materialen. Voor de realisatie van uw keuken gebruiken wij alleen de beste materialen, zoals hoogwaardig mdf of eiken.

Bekijk onze referenties

Vaak wordt er gedacht dat een maatwerk keuken een veel duurdere oplossing is dan een reguliere keuken. Middels ons werk en inkoopwijze is dit niet het geval en heeft u “voor nagenoeg hetzelfde geld” een maatwerk keuken.

Maak een afspraak

Voordelen van een aanbouw met keuken:

  • Meer ruimte: Onze aanbouwen bieden extra ruimte om uw keuken uit te breiden en een gezellige eetruimte te creëren.
  • Maatwerk ontwerp: Wij passen onze ontwerpen aan op uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren.
  • Functionaliteit: Onze keuken uitbouwen zijn ontworpen met aandacht voor details en ergonomie, zodat ze optimaal functioneren.
  • Waardevermeerdering: Een aanbouw met keuken kan de waarde van uw huis verhogen.
Ik wil een aanbouw met keuken

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een aanbouw met keuken?

De kosten van een aanbouw met keuken kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de aanbouw, het gebruikte materiaal, de complexiteit van het ontwerp en de locatie. Gemiddeld kun je rekening houden met een prijsbereik van € 1.500 tot € 2.500 per €2.500 tot €3.500 vierkante meter. Het is echter belangrijk om een offerte op maat te laten maken, omdat elk project uniek is en de kosten specifiek zullen zijn voor jouw situatie.

Wat is het verschil tussen een aanbouw en een uitbouw?

Een aanbouw en een uitbouw zijn beide termen die worden gebruikt om extra ruimte aan een huis toe te voegen, maar ze verschillen in de manier waarop ze dat doen. Een aanbouw verwijst naar het toevoegen van een volledig nieuwe ruimte aan de bestaande structuur van het huis. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe keuken zijn die aan de zijkant van het huis wordt gebouwd. Een uitbouw daarentegen verwijst naar het vergroten van een bestaande kamer of ruimte binnen het huis, zoals het uitbreiden van een bestaande keuken door een muur te verwijderen en extra ruimte toe te voegen.WIJ GAAN GRAAG VRIJBLIJVEND MET U IN GESPREK!

Bel vrijblijvend: 0113 34 42 00

Waarom kiezen voor interieurbouwzeeland.nl?
✔ (Gratis) persoonlijk advies bij u aan huis
✔ Altijd een eerlijke en betrouwbare prijs
✔ 100% handgemaakt producten