De Jong is dealer van een groot aantal gerenommeerde merken die dezelfde waarden uitdragen: Kwaliteit en vakmanschap. Als dealer bieden wij onze klanten extra voordeel in de vorm van scherpe prijzen, hoge service en perfecte garantie.

MIELE

Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf, dat zich in gelijke mate verbonden voelt met de eigenaars, werknemers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij.

Miele is koploper op het gebied van inbouwapparatuur zoals ovens, kookplaten, koel/vries systemen, koffie machines en nog veel meer.

miele.nl

NOVY

De keuken is en blijft de populairste plek in huis. Dankzij Novy keukentoestellen versmelten leefruimte en kookplek tot één. Novy is producent van unieke en moderne kookplaten met ingebouwde afzuiging en afzuigkappen.

Novynederland.nl

GUTMANN

“Handmade in Germany”. Niet alleen een marketingstrategie, maar de levendige werkelijkheid. Als toonaangevend fabrikant van hoogwaardige afzuigkap en kookplaten, worden alle producten in de fabriek in Mühlacker ontworpen en overwegend handmatig geproduceerd. Elke GUTMANN afzuigkap en kookplaat is dan ook een uniek exemplaar.

gutmann-exklusiv.de