De Jong is dealer van een groot aantal gerenommeerde merken die dezelfde waarden uitdragen: Kwaliteit en vakmanschap. Als dealer bieden wij onze klanten extra voordeel in de vorm van scherpe prijzen, hoge service en perfecte garantie.

MIELE

Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf, dat zich in gelijke mate verbonden voelt met de eigenaars, werknemers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij.

Miele is koploper op het gebied van inbouwapparatuur zoals ovens, kookplaten, koel/vries systemen, koffie machines en nog veel meer.

miele.nl

NOVY

De keuken is en blijft de populairste plek in huis. Dankzij Novy keukentoestellen versmelten leefruimte en kookplek tot één. Novy is producent van unieke en moderne kookplaten met ingebouwde afzuiging en afzuigkappen.

Novynederland.nl

OPERA

Italiaans gevoel voor stijl & Duitse kwaliteit; dat is kenmerkend voor de afzuigunits van Opera. In elk van onze producten brengen wij Italiaans design en verbeeldingskracht samen met Duitse technologie en betrouwbaarheid.

https://operahsg.nl/

ATAG

ATAG staat voor kookplezier, voor welke techniek u ook kiest. De kookplaten zijn echte blikvangers en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. In het brede aanbod is er volop keuze uit stijlen en kookplaten voor gas-, inductie- en keramisch koken.

https://www.atag.nl/