Combineren van ambacht, maatwerk en natuurlijke materialen, uw interieur of exterieur de perfecte uitstraling geven, dat is wat ons tot het uiterste drijft.
Het meedenken, adviseren en uitvoeren van allerlei soorten maatwerk maakt onze werkdag telkens weer uniek.

- Jan & Douwe De Jong

Combineren van ambacht, maatwerk en natuurlijke materialen, uw interieur of exterieur de perfecte uitstraling geven, dat is wat ons tot het uiterste drijft. Het meedenken, adviseren en uitvoeren van allerlei soorten maatwerk maakt onze werkdag telkens weer uniek.

- Jan & Douwe De Jong

Al jarenlang werken de gebroeders De Jong, samen met hun gedreven team, aan de meest uiteenlopende maatwerk projecten. Hun passie voor interieurbouw heeft ze in de loop van de jaren veel ervaring en creativiteit opgeleverd. Als er één ding is gebleken is dat De Jong voor elke situatie een passende oplossing kan bedenken en uitvoeren.

De Jong interieurbouw is een echt no nonsens bedrijf. Met onze Zeeuwse nuchterheid pakken wij elke klus met beide handen aan. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers tevreden zijn, en wij gaan door tot we het resultaat dat voor ogen was hebben behaald. Onze werkwijze kenmerkt zich door heldere afspraken, actief meedenken, flexibiliteit en natuurlijk pure ambacht.

Al onze ontwerpen worden in onze eigen werkplaats gerealiseerd en voorbereid. Zo kunnen we onze kwaliteit echt waarborgen. De herkomst van ons materiaal is voor ons zeer belangrijk, voor ons eikenhout bestellen we zelf bomen die we op maat verzagen en verwerken, dit alles om een kwalitatief en duurzaam product te kunnen realiseren.