Interieurbouw

In het verzorgen van interieurbouw gaan wij ver. Voor bedrijven en particulieren ontwerpen en realiseren wij uiteenlopende producten als winkelinrichting, balies, kasten, tafels en meubels.

Samen bespreken wij uw wensen en geven u advies over de mogelijkheden. De meerwaarde in onze maatwerk oplossingen is dat u een breed scala aan mogelijkheden heeft op het gebied van formaat, vormen, materialen en kleuren. We creëren een interieur van hoge kwaliteit die aansluit bij uw wensen en het karakter van uw woning.

De Jong verzorgt onder andere maatwerk balies, interieurs, kasten, meubels, badkamermeubels, radiator bekleding, tafels en winkelinrichting. We maken gebruik van hoogwaardige materialen die aansluiten bij uw voorkeuren

Maak een afspraak

Bij het realiseren van een interieur komt veel kijken. Voordat het eindresultaat zichtbaar wordt, zijn er meestal al veel aanpassingen aan de ruimte nodig. Ook voor deze bouwkundige aanpassingen bent u bij De Jong aan het juiste adres en bieden wij wederom een totaal oplossing.

Wij werken samen met stukadoors, schilders, elektriciens, tegelzetters en loodgieters. Er komen nogal wat vakmensen kijken bij het realiseren van een verbouwing. De Jong beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren specialisten en biedt u een totaal pakket. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en dragen zorg over de complete verbouwing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Mogen wij met u van gedachten wisselen? Door onze jarenlange ervaring en creativiteit weten wij voor elk vraagstuk een unieke en passende oplossing te vinden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij creëren een uniek ontwerp, leveren een zorgeloze verbouwing, zorgen voor de perfecte afwerking en maken het meubilair volledig op maat. Dit als doen wij voor een schappelijke en betaalbare prijs.

Maak een afspraak

Interieurbouw in Zeeland

Vanuit onze werkplaats en showroom in Kapellen werken wij aan het ontwerp en de materialen voor onze projecten. Zeeland is daarom ook de provincie waar wij veel aan het werk zijn. Naast het werk vanuit onze vestiging in Zeeland komen wij graag bij u langs om een beter beeld te krijgen van uw woning, uw woonstijl en het in kaart brengen en opmeten van de beschikbare ruimte. Ook bent u van harte welkom in onze showroom waar u de mogelijkheid heeft om de hoogwaardige materialen te bekijken en zelf te ervaren. Wij geven u graag het benodigde interieuradvies om uw droomwoning te realiseren.