In het verzorgen van interieurbouw gaan wij ver. Voor bedrijven en particulieren ontwerpen en realiseren wij uiteenlopende producten als winkelinrichting, balies, kasten, tafels en meubels.

Bij de realisatie van interieurbouw projecten komt veel kijken. Samen bespreken wij de wensen en geven u advies over de mogelijkheden. De meerwaarde in onze maatwerk oplossingen zit hem in de mogelijkheden in maat, vorm, materiaal en kleur.

De Jong verzorgt onder andere:
Balies, interieurs, kasten, meubels, badkamermeubels, radiator bekleding, tafels en winkelinrichting

Maak een afspraak

Bij het realiseren van een interieur komt veel kijken. Voordat het eindresultaat zichtbaar wordt, zijn er meestal al veel aanpassingen aan de ruimte gedaan. Ook voor deze bouwkundige aanpassingen bent u bij De Jong aan het juiste adres en bieden wij wederom een totaal oplossing.

Stukadoor, schilder, elektricien, tegelzetter, loodgieter. Er komen nogal wat bedrijven kijken bij het realiseren van een verbouwing. De Jong beschikt over een uitgebreid netwerk en biedt u een totaal pakket. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en dragen zorg over de complete verbouwing, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Mogen wij met u van gedachten wisselen? Door onze jarenlange ervaring en creativiteit weten wij voor elk vraagstuk een unieke en passende oplossing te bedenken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. De meerwaarde? Een uniek ontwerp, geen zorgen, perfecte afwerking en alles op maat. De prijs? Schappelijk en betaalbaar.

Maak een afspraak