Landelijke keukens

De Jong beschikt over de kennis en ervaring om een maatwerk keuken met een landelijke uitstraling voor u te realiseren. Het gebruik van natuurlijke materialen, vormen en indelingen maken een landelijke keuken uniek, tijdloos en buitengewoon sfeervol. Een landelijke keuken is bij uitstek een plaats van ontmoeting met het gezin.

Een landelijke keuken kenmerkt zich door materialen en vaak ook door het wat speelse ontwerp.

Voor een interieur bouwer is het realiseren van een landelijke keuken een geweldige uitdaging. Juist in een landelijke keuken komt het ambachtelijke vakwerk van De Jong volledig tot zijn recht. De diversiteit in materialen, de speciale wensen, vormen en indelingen, allemaal onderdelen welke wij graag uitvoeren en waarbij onze expertise op de proef wordt gesteld. In samenspraak met onze opdrachtgevers ontwerpen wij de landelijke keuken in 3D. Dit ontwerp wordt gepresenteerd en een moodboard van de materialen wordt samengesteld, zo zorgen wij ervoor dat het beste resultaat ontstaat. Onze vakmensen komen bij u thuis om de ruimtes op te meten en het benodigde werk te verrichten, in onze werkplaats wordt de keuken gerealiseerd en uiteindelijk door ons eigen team bij u geplaatst.

Maak vrijblijvend een afspraak

De Jong realiseert al jaren landelijke keukens. In samenwerking met de opdrachtgevers of binnenhuisarchitecten komen wij tot de mooiste moderne keukens.

Een aantal van onze landelijke keuken realisaties hebben wij vastgelegd als referentieprojecten. Deze referenties geven u een goed beeld van de mogelijkheden en onze kwaliteiten. Naast tijdloze keukens realiseren wij ook tijdloze keukens enĀ moderne keukens.

Maak vrijblijvend een afspraak