Tijdloze keukens.

Een tijdloze keuken is een keuken waar u lang van kunt genieten. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en rustige kleurenschema's kan een tijdloze keuken lang mee zonder zijn charme te verliezen. De Jong realiseert uw tijdloze keuken geheel op maat.

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en zachte kleuren ontstaan er een tijdloos geheel.

Een tijdloze keuken is in harmonie met de woning en de rest van het interieur. Door op meerdere plaatsen dezelfde materialen te gebruiken, ontstaat er rust en vormt zich een geheel. Een tijdloze keuken kan voorzien worden van een moderne twist door greeploze kasten te maken, of juist een meer landelijk karakter krijgen door gebruik te maken van stijlvolle handgrepen. Samen met onze klanten komen wij tot een passend en uniek geheel waarin de wens van de klant de boventoon viert. Binnen de wensen zetten wij de mogelijkheden uiteen en vullen deze aan met praktische tips en maatwerk oplossingen. In een 3D ontwerp wordt alles aan de voorkant visueel gemaakt, waardoor duidelijk is hoe het resultaat eruit komt te zien. Zo zorgt De Jong voor duidelijkheid en komt u niet voor verrassingen te staan.

Maak vrijblijvend een afspraak

De combinatie van materialen is zeer bepalend voor de uiteindelijke uitstraling van een tijdloze keuken.

De Jong denkt graag met u mee en probeert uw wensen tegemoet te komen en te presenteren doormiddel van het 3D ontwerp en de presentatie van de materialen. In onze showroom hebben wij veel materiaal op voorraad en beschikbaar om te bekijken en te voelen. De materialen zijn belangrijk voor de keuken-frontjes en het aanrecht, maar ook voor plinten en overige onderdelen.

Het beoogde doel van de keuken is erg belangrijk voor het ontwerpen van de opstelling en indeling. Moet de keuken een ontmoetingsplaats worden of moet er veel ruimte zijn om culinair te experimenteren, allemaal onderdelen die van belang zijn voor de ruimtelijke vorming van de keuken. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij voor een perfect geheel.

Maak vrijblijvend een afspraak

Een tijdloze keuken is niet perse modern of klassiek maar vaak een combinatie van stijlen waardoor deze stijl lang mee gaat en bij veel mensen in de smaak valt.

De Jong realiseert al jaren tijdloze keukens. In samenwerking met de opdrachtgevers of binnenhuisarchitecten komen wij tot de mooiste moderne keukens.

Een aantal van onze moderne keuken realisaties hebben wij vastgelegd als referentieprojecten. Deze referenties geven u een goed beeld van de mogelijkheden en onze kwaliteiten. Naast tijdloze keukens realiseren wij ook landelijke keukens, en moderne keukens.

Maak vrijblijvend een afspraak