Keuken op maat Goes

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u een keuken op maat laten maken in Goes? Bij de Jong Interieurbouw ontwerpen we samen met u uw droomkeuken. We lopen al uw wensen na en denken met u mee. Zo ontstaat er een praktische keuken in Goes waar u direct verliefd op bent.

Hoogwaardig materiaal

Een keuken op maat in Goes is geheel naar eigen wensen samen te stellen. Zo heeft u keuze uit de beste materialen zoals hoogwaardig MDF of eiken.

Hetzelfde geldt voor inbouwapparatuur en de kleuren samenstelling. Niets is voor ons te gek.

Eerlijke prijzen

Met onze werk- en inkoopwijze leveren wij een keuken Goes op voor een interessante prijs. Zo hoeft maatwerk niet duurder te zijn, maar heeft u voor hetzelfde geldt een keuken precies naar uw wensen.

Maak een afspraak

Welke keukenstijl past bij u?

Onze werkwijze

Bij de Jong Interieurbouw nodig we u graag uit voor een goed gesprek. Al uw wensen komen aan bod en we lopen samen een rondje door de showroom. Zo krijgt u een beter beeld van al onze materialen en kunt u ze zelf aanraken. Zo komen we er samen achter wat u nu echt mooi vindt.

Middels een 3D ontwerp laten we u keuken op maat in Goes tot leven komen. We denken mee aan de indeling, de materialen en laten dit visueel terugkomen. Zo kunt u bij ons van te voren al zien hoe uw droomkeuken er daadwerkelijk uit komt te zien.

Maak vrijblijvend een afspraak

Een keuken in Goes maken en plaatsen we geheel naar uw wensen.

De Jong biedt een totaal oplossing

Bij de Jong Interieurbouw maken we niet alleen keukens Goes, maar denken we ook mee aan de rest van uw interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor interieuradvies Goes.

Denk aan een nieuwe indeling, het vernieuwen van de vloer of een andere kleur op de muur. Geen klus die u niet aan ons over kunt laten

Alles onder één dak

Er komt veel kijken bij het maken en het plaatsen van een keuken. Denk aan een elektricien, loodgieter of een stukadoor. Wanneer u kiest voor een keuken door ons gemaakt, hoeft u hier zich zelf geen zorgen over te maken.

De Jong beschikt over een uitgebreid netwerk en biedt u een totaal pakket. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en dragen zorg over de complete verbouwing, planning en coördinatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Kom in contact

Heeft u interesse of heeft u eerst nog een paar vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Tel: 0113 34 42 00
Mail: verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Maak een afspraak