Keuken op maat Goes

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u een keuken op maat laten maken en bent u woonachtig in of rondom Goes? Bij de Jong Interieurbouw ontwerpen we samen met u uw droomkeuken. Aan de hand van een uitgebreid gesprek brengen we uw wensen op het gebied van ruimte, indeling en design in kaart. Zo ontstaat er een praktische keuken waar u direct verliefd op bent.

Hoogwaardig materiaal

Bij het ontwerpen van uw keuken op maat staan uw wensen en voorkeuren centraal. In combinatie met onze praktisch ervaring in de bouw en het ontwerpen creëren we een keuken naar wensen. Hiervoor gebruiken wij de beste materialen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor hoogwaardig MDF of eikenhouten.

Hetzelfde geldt voor inbouwapparatuur en de kleuren samenstelling. Niets is voor ons te gek. Na het bouwen en samenstellen van alle materialen installeren wij uw nieuwe keuken in Goes.

Eerlijke prijzen

Met onze werk- en inkoopwijze leveren wij een keukens op voor een interessante prijs. Zo hoeft maatwerk niet duurder te zijn, maar heeft u voor hetzelfde geldt een keuken precies naar uw wensen.

Maak een afspraak

Welke keukenstijl past bij u?

Onze werkwijze

Bij de Jong Interieurbouw nodig we u graag uit voor een goed gesprek. Al uw wensen komen aan bod en we lopen samen een rondje door de showroom. Zo krijgt u een beter beeld van al onze materialen en kunt u zelf de materialen voelen en ervaren. Zo komen we er samen achter wat u nu echt mooi vindt.

Middels een 3D ontwerp laten we u keuken op maat tot leven komen. We denken mee aan de indeling, de materialen en laten dit visueel terugkomen. Zo kunt u bij ons van te voren al zien hoe uw droomkeuken er daadwerkelijk uit komt te zien.
We nemen het maken en plaatsen van uw keuken in Goes geheel uit handen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Een keuken in Goes maken en plaatsen we geheel naar uw wensen.

De Jong biedt een totaal oplossing

Bij de Jong Interieurbouw maken we niet alleen keukens, maar denken we ook mee aan de rest van uw interieur. Onze ervaren interieurstylist denkt graag met u mee en voorziet u van het gewenst interieuradvies voor uw woning in Goes.

Denk aan een nieuwe indeling, het vernieuwen van de vloer, op maat gemaakt kasten of een andere kleur op de muur. Geen klus die u niet aan ons over kunt laten.

Alles onder één dak

Er komt veel kijken bij het maken en het plaatsen van een keuken. Denk aan een elektricien, loodgieter of een stukadoor. Wanneer u kiest voor een keuken met ons te ontwerpen en te laten plaatsen nemen wij al deze stappen voor u uit handen. Wij werk nauw samen met ervaren specialisten waardoor het allerbest resultaat wordt geleverd.

De Jong beschikt over een uitgebreid netwerk en biedt u een totaal pakket. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt en dragen zorg over de complete verbouwing, planning en coördinatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Kom in contact

Heeft u interesse of heeft u eerst nog een paar vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

Tel: 0113 34 42 00
Mail: verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Maak een afspraak