Timmerwerken

Timmerwerken omvat al onze activiteiten die niet onder interieurbouw of keukens vallen. Denk hierbij aan verbouwingen, renovatie, dakkapellen en kozijnen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerkingsverbanden kunnen wij elke klus realiseren. Onze kennis en precisie zorgen ook bij timmerwerken voor het verschil.

Onze kennis en precisie die we bij interieurbouw hebben opgedaan, komt uitstekend van pas voor de realisatie van timmerwerken. Voor degene die hoogwaardige afwerking belangrijk vindt, is De Jong een uitstekende bouwpartner.

De Jong richt zich steeds meer op de realisatie van totaalprojecten. Het realiseren van een verbouwing in combinatie met maatwerk kasten en keukens is wat wij graag doen. De voordelen van deze combinatie zijn eindeloos, u heeft slecht één aanspreekpunt en de materialen van bijvoorbeeld de keuken kunnen ook in de aanbouw terugkeren. Zo creëren wij van verschillende ruimten een geheel, een perfect totaalplaatje.

Onze ervaring in de interieur en keukenbouw en de samenwerking met diverse leveranciers en bouwpartners maakt dat De Jong een geschikte partner voor uw bouwklus is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze referenties en neem contact met ons op.

Maak een afspraak