Timmerwerken

Welke klus heeft u voor ons?

Timmerwerken omvat al onze activiteiten die niet onder interieurbouw of keukens vallen. Denk hierbij aan verbouwingenuitbouw, renovatie, dakkapellen en kozijnen. Onze kennis en precisie komt uitstekend van pas voor de realisatie van timmerwerken. Voor degene die hoogwaardige afwerking belangrijk vindt, is De Jong een uitstekende bouwpartner.

Timmerwerk op maat

De Jong richt zich steeds meer op de realisatie van totaalprojecten. Het realiseren van een verbouwing in combinatie met maatwerk kasten en keukens is wat wij graag doen. De voordelen van deze combinatie zijn eindeloos, u heeft slecht één aanspreekpunt en de materialen van bijvoorbeeld de keuken kunnen ook in de aanbouw terugkeren. Zo creëren wij van verschillende ruimten een geheel, een perfect totaalplaatje.

Timmerbedrijf met de juiste expertise

Onze ervaring in de interieur, keukenbouw en de samenwerking met diverse leveranciers en bouwpartners maakt dat De Jong een geschikte partner voor uw bouwklus is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze referenties en neem contact met ons op.

Maak een afspraak

Timmerbedrijf Zeeland

Heeft u een verbouwing op de planning, dient er gerenoveerd te worden of bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Als timmerbedrijf in Zeeland staan wij voor u klaar om deze klussen op te pakken. Met jarenlange ervaring zijn wij in staat om het beste resultaat te leveren. Wat uw smaak, wensen en voorkeuren ook zijn, wij denken graag met u mee zorgen met elkaar voor uw ideale totaalplaatje. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats om te zien hoe de timmerwerken op maat worden gerealiseerd. Kom langs om uw wensen te bespreken en neem een kijkje bij onze materialen. Uiteraard komen we ook graag bij u op locatie langs om samen met u de situatie en mogelijkheden door te nemen.

Bij ons kan u voor het gehele plaatje terecht. Zo maken wij ook keukens op maat en geven wij interieuradvies.

Onze timmerwerken in Zeeland

Bent u benieuwd naar alle timmerwerk projecten die wij in Zeeland hebben opgeleverd? Of wilt u graag inspiratie opdoen naar alle mogelijkheden en materialen voor uw binnen en/ of buitenprojecten. Bekijk dan de referenties met al onze opgeleverde projecten.

Bij binnen projecten kan u denken aan renovatie of bouw van uw maatwerk keuken, woonkamer, badkamer, op maat gemaakte kasten of een volledig nieuw interieur.
Bij buitenprojecten kan u denken aan een veranda, aanbouw, buitenkamer of dakkapel. Wat uw vraagstuk op het gebied van bouwen, verbouwen, styling of renovatie ook is. Bij Interieurbouw De Jong is geen project te groot of te klein. Daarnaast helpen wij zowel met particulieren als zakelijke renovatie en verbouwingsprojecten.

Kom in contact
Ambachtsweg 3, 4421 SK Kapelle, Zeeland

Maak vrijblijvend een afspraak

De Jong Interieurbouw
Ambachtsweg 3
4421 SK Kapelle
Zeeland
0113 34 43 00
Verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Maak een afspraak