Timmerwerken

Welke klus heeft u voor ons?

Timmerwerken omvat al onze activiteiten die niet onder interieurbouw of keukens vallen. Denk hierbij aan verbouwingen, renovatie, dakkapellen en kozijnen. Onze kennis en precisie komt uitstekend van pas voor de realisatie van timmerwerken. Voor degene die hoogwaardige afwerking belangrijk vindt, is De Jong een uitstekende bouwpartner.

Timmerwerk op maat

De Jong richt zich steeds meer op de realisatie van totaalprojecten. Het realiseren van een verbouwing in combinatie met maatwerk kasten en keukens is wat wij graag doen. De voordelen van deze combinatie zijn eindeloos, u heeft slecht één aanspreekpunt en de materialen van bijvoorbeeld de keuken kunnen ook in de aanbouw terugkeren. Zo creëren wij van verschillende ruimten een geheel, een perfect totaalplaatje.

Timmerbedrijf met de juiste expertise

Onze ervaring in de interieur, keukenbouw en de samenwerking met diverse leveranciers en bouwpartners maakt dat De Jong een geschikte partner voor uw bouwklus is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze referenties en neem contact met ons op.

Maak een afspraak

Timmerbedrijf Zeeland

Heeft u een verbouwing op de planning, dient er gerenoveerd te worden of bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Als timmerbedrijf in Zeeland staan wij voor u klaar om deze klussen op te pakken. Met jarenlange ervaring denken wij met u mee en bent u altijd welkom om langs te komen in onze werkplaats. Kom langs om uw wensen te bespreken en en neem een kijkje bij onze materialen. Uiteraard komen we ook graag bij u op locatie langs om de situatie te bespreken.

Weet dat u bij ons voor het gehele plaatje terecht kunt. Zo maken wij ook keukens op maat en geven wij interieuradvies.

Kom in contact
Ambachtsweg 3, 4421 SK Kapelle, Zeeland

Maak vrijblijvend een afspraak

De Jong Interieurbouw
Ambachtsweg 3
4421 SK Kapelle
Zeeland
0113 34 43 00
Verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Maak een afspraak