Uitbouw

Uw woning en wooncomfort vergroten?

Bij De Jong zijn wij gespecialiseerd in het uit- en aanbouwen van woningen. Denk aan het vergroten van uw bestaande woonkamer of keuken, het aanbouwen van een extra kamer, het vergroten van de eerste verdieping of het plaatsen van een dakkapel. Met onze kennis en ervaring denken wij graag mee met de mogelijkheden van de woning.

Ontwerp en realisatie op maat

Naast het vergroten van de woning zijn wij in staat om totaalprojecten te realiseren. Zo kan er na de plaatsingen van de uitbouw een keuken op maat worden gemaakt of maatwerk kasten worden geplaatst die perfect aansluiten bij de nieuw gecreëerde ruimte. Ook kunnen wij werkzaamheden uit handen nemen, zoals het vervangen van de vloer, leidingwerk aanpassen en het voltooien van het stuc-, tegel- en schilderwerk. Door deze vorm van realisatie is het mogelijk om materialen en kleuren met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan het terug laten keren van een houtsoort in zowel uw aanbouw als in de keuken. De verschillende ruimtes vormen dan samen een geheel, wat rust en eenheid uitstraalt.

Onze expertises

Met jarenlange ervaring en samenwerkingen met onze leveranciers en bouwpartners maakt Interieurbouw De Jong een ideale partner voor uw bouwproject. Tijdens het gehele traject heeft u slechts één aanspreekpunt en overzien wij alle stappen tot aan de oplevering, zodat u zorgeloos kan genieten van uw nieuwe droomwoning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neen een kijkje bij onze referenties of neem contact met ons op.

Maak een afspraak

Woning uitbouwen in Zeeland

Het uitbouwen van een woning houdt in dat u extra ruimte toevoegt aan uw bestaande huis. Dit kan op verschillende manieren, maar de twee meest voorkomende zijn een aanbouw en een uitbouw. Een aanbouw is wanneer je een extra ruimte aan de bestaande structuur van je huis toevoegt. Dit kan een serre, een extra slaapkamer of een uitbreiding van de keuken zijn. Een uitbouw is wanneer je de bestaande ruimte vergroot door een deel van de tuin of buitenruimte bij het huis te betrekken.

Bij ons kan u terecht van renovatie tot interieur. Zo maken wij ook keukens op maat en geven wij interieuradvies.

Vergroten van wooncomfort

Of er gezinsuitbreiding aankomt, de kinderen groter worden of gewoon behoefte is aan meer ruimte. Het uitbouwen van uw woning zorgt voor een verbetering van uw wooncomfort. Door uw woning te vergroten heeft u meer mogelijkheden voor functionele ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een werkruimte, speelruimte of meer kastruimte. Wij helpen u graag met het uitdenken van de nieuwe functionaliteiten van uw woning en het bijbehorende maatwerk interieur.
Ook kan u meer lichtinval in uw woning creëren. Heeft u nu bijvoorbeeld kleine ramen waardoor er maar weinig licht binnenkomt? Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om uw ramen te vergroten of het plaatsen van openslaande deuren. Daarnaast helpt het bij de waardevermeerdering van uw woning. Een goed ontworpen en uitgevoerd uitbouw kan de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen. Door een aan- of uitbouw te plaatsen in samenwerking met Interieurbouw Zeeland creëren we samen een unieke en volledig op maat gemaakte woning.

Bekijk onze referenties en laat u inspireren of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Kom in contact
Ambachtsweg 3, 4421 SK Kapelle, Zeeland

Maak vrijblijvend een afspraak

De Jong Interieurbouw
Ambachtsweg 3
4421 SK Kapelle
Zeeland
0113 34 43 00
Verkoop@interieurbouwzeeland.nl

Maak een afspraak