Vacature
LEERLING INTERIEURBOUWER 

Maak je graag mooie dingen? Werk je graag met hoogwaardige houtsoorten in een omgeving waar alles draait om uitstekend vakwerk, dan bieden wij jou een bijzondere uitdaging.

Solliciteren

Wij zijn op zoek naar een leerling meubelmaker (1 dag school, 30uur werken) die graag het ambachtelijke vak wil leren! De Jong maakt maatwerk producten zoals keukens, kasten, tafels etc. Het mooie van dit bedrijf is dat het (oer)product ”de boomstam” in zijn geheel binnenkomt en uiteindelijk helemaal wordt bewerkt naar het eindproduct.

De Jong Interieurbouw is een echt no nonsens bedrijf. Met onze Zeeuwse nuchterheid pakken wij elke klus met beide handen aan. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers tevreden zijn, en wij gaan door tot we het resultaat dat voor ogen was hebben behaald. Onze werkwijze kenmerkt zich door heldere afspraken, actief meedenken, flexibiliteit en natuurlijk pure ambacht. Al onze ontwerpen worden in onze eigen werkplaats gerealiseerd en voorbereid. Zo kunnen we onze kwaliteit echt waarborgen. Wil jij bijdragen aan onze passie? Dan vragen we jou om te solliciteren.

Wat kan je verwachten:
Misschien heb je wel de mooiste functie binnen ons bedrijf, namelijk onze maatwerk producten afleveren en monteren bij de klant. Mooie producten, blije gezichten en tevreden opdrachtgevers, daar gaan wij voor bij De Jong interieurbouw!

De producten die je gaat plaatsen en monteren zijn divers: van een uitgebreide woonkeuken, inloopkasten en complete interieurs tot het afhangen van een deur; werkelijk alles komt voorbij. Aan jou de uitdaging om het goed en vakkundig af te ronden!

Functie eisen:

• Een enthousiaste, open houding, zodat we samen kunnen gaan kijken waar jij goed in bent en waar je nog beter in wilt worden.
• Ervaring in de montage is een pre

• Je wilt jezelf graag ontwikkelen

Wat bieden wij jou?

• Een uitdagende baan in een enthousiast team van vakspecialisten.
• Een prima werksfeer: handen uit de mouwen, maar ook tijd voor een bak koffie.
• Goede begeleiding

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit voor een gesprek. Neem daarvoor contact op met Jan 0653318948 of Douwe 0650412048.