Vacature
INTERIEURBOUWER (STAGE)

Ben je nog bezig met je studie en zoek je een afwisselende stageplek? Dan ben je bij De Jong Interieurbouw aan het juiste adres. Wij zijn dan namelijk opzoek naar jou voor 4 dagen in de week!

Solliciteren

Tijdens je stage- of afstuderen word je begeleid door ervaren medewerkers, die je graag de kneepjes van het vak leren. Zo doe je tijdens je stage of afstudeeropdracht niet alleen ervaring op in je eigen vakgebied, maar ervaar je ook hoe het is bij De Jong Interieurbouw te werken.

De Jong Interieurbouw is een echt no nonsens bedrijf. Met onze Zeeuwse nuchterheid pakken wij elke klus met beide handen aan. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers tevreden zijn, en wij gaan door tot we het resultaat dat voor ogen was hebben behaald. Onze werkwijze kenmerkt zich door heldere afspraken, actief meedenken, flexibiliteit en natuurlijk pure ambacht. Al onze ontwerpen worden in onze eigen werkplaats gerealiseerd en voorbereid. Zo kunnen we onze kwaliteit echt waarborgen. Wil jij bijdragen aan onze passie? Dan vragen we jou om te solliciteren.

Wat kan je verwachten:
Misschien heb je wel de mooiste functie binnen ons bedrijf, namelijk onze maatwerk producten afleveren en monteren bij de klant. Mooi producten, blije gezichten en tevreden opdrachtgevers, daar gaan wij voor bij De Jong interieurbouw!

De producten die je gaat plaatsen en monteren zijn divers: van een uitgebreide woonkeuken, inloopkasten en complete interieurs tot het afhangen van een deur; werkelijk alles komt voorbij. Aan jou de uitdaging om het goed en vakkundig af te ronden!

Wat kan je verwachten:
Je hebt binnen De Jong Interieurbouw een belangrijke functie, namelijk het op orde houden van alle bedrijfsadministratie en facturatie naar onze klanten en van onze leveranciers. Aan jou de uitdaging om het goed en vakkundig af te ronden! Zo creëren we samen blije gezichten met tevreden opdrachtgevers.

Functie eisen:

• Een enthousiaste, open houding, zodat we samen kunnen gaan kijken waar jij goed in bent en waar je nog beter in wilt worden.
• Ervaring in de montage is een pre

Wat bieden wij jou?

• Een uitdagende stageperiode in een enthousiast team van vakspecialisten.
• Een prima werksfeer: handen uit de mouwen, maar ook tijd voor een bak koffie.
• Goede begeleiding

Enthousiast geworden?

We nodigen je graag uit voor een gesprek. Voor je sollicitatie of meer informatie, mail naar Esther de Jong: administratie@interieurbouwzeeland.nl.